بازی کردن و گیمر بودن یکی از تفریحات نوین میباشد که باعث افزایش نشاط و رضایت درونی میشود. بیشتر خانواده ها گمانشان به این میرود که بازی کردن باعث ضرر رساندن به بازیکن میشود ولی این باور درست نیست و هر فردی با بازیکن بودن میتواند مهارت های فردی خود را افزایش دهد. برخی از مهارت هایی که بازیکن ها میتوانند یاد بگیرند عبارت است از مولتی تسک بودن، افزایش روحیه تیمی، افزایش قدرت پیشبینی و بهترین تصمیم گیری در کمترین زمان میباشد.
گیمر واقعی کیست؟
به چه کسی گیمر گفته میشود؟
گیمر، به کسی که به عنوان نمونه، تنها یک بازی را بازی میکند، گفته نمیشود؛ بلکه باید دست کم، چندین بازی ویدیویی یا غیره را تجربه کرده باشد تا به عنوان یک گیمر شناخته شود.
بسیاری از افرادی که طرفدار بازی های ویدئویی هستند بر این باورند که افرادی که از تلفن همراه برای بازی کردن استفاده میکنند را نمیتوان به عنوان یک بازیکن انتخاب نمود. این باور کاملا اشتباه میباشد، کنسول شما برای بازیکن بودن مهم نیست بلکه مقدار زمانی که به بازی های مختلف میپردازید شما را به یک گیمر تبدیل میکند.
گیمر کسی است که در بازیهای تعاملی، مانند بازیهای ویدئویی یا بازیهای رومیزی شرکت میکند. فقط به بازیکنهای حرفهای گیمر گفته نمیشود و حتی به افرادی که گاهی بازی میکنند نیز گیمر میگویند. با این حال در اصطلاح عامیانه گیمر معمولاً زمان زیادی را صرف بازیهای ویدیویی کرده و به تنهایی یا با دوستان خود به بازی میپردازد.
انواع گیمر ها
۱ـ گیمرهای تفننی Casual gamer
این دسته از بازیکن ها کسانی هستند که تمایل یا وقت محدود برای بازی کردن دارند که این گروه بیشتر به بازیهایی تمایل دارد که سبک و آسان است تا لازم نباشد فرصت زیادی برای بازی کردن آنها صرف کند؛ ژانرهایی که بازی این گروه متنوع است و شاید فقط یک کنسول بازی خاص مورد استفاده قرار نگیرد.
جمعیت این بازیکن ها تفاوت زیادی با بازیکنان بازیهای رایانهای سنتی دارند، مثلا این دسته از بازیکن ها سن بیشتری دارند و عمدتا زن هستند. یک زیر مجموعه از این بازیکن ها، گیمر تناسباندام «fitness gamer» است که بازیهایی با تمرینات حرکتی انجام میدهند.
۲ـ گیمرهای هاردکور
بازیکن های هاردکور ترجیح میدهند عمده وقت خود را صرف بازی و تمرین بازیها کنند و تمایل به ژانرهایی دارند که زمان زیادی را برای تمام کردن یا مستر شدن میبرند.
این بازیکن ها ممکن است در فرهنگ بازیهای ویدئویی سهیم باشند. رقابت، مشخصه دیگر این بازیکن هاست که اغلب در تورنمنتها و لیگها یا بازیهای ردهبندی شده رقابت میکنند. زیرگروههای زیادی از این بازیکن ها بر پایه سبک و استایل بازی، اولویت و برتریها و پلتفرم سختافزاری و… وجود دارد.
۳ـ گیمرهای حرفهای Pro gamer
بازیکن های حرفهای، بازیهای ویدئویی را برای پول بازی میکنند. اگرچه یک بازیکن حرفه ای زیر گروه گیمر هاردکور است، اما درجه بازیکن حرفهای نیز وابسته درجه مالی است که به درآمد به دست آمده از بازی کردن بستگی دارد.
زمانی که این بازیکن ها بخصوص در ژاپن و کره جنوبی بازیکن های حرفهای توسط شرکتهای بزرگ حمایت میشوند و میتوانند بیشتر از ۱۰۰ هزار دلار در سال دریافت کنند.
گیمر حرفه ای و درآمد
وقتی شما یک بازیکن حرفه ای هستید، مرز بین کار و بازی محو می شود. در این حرفه به شما پول می دهند تا بازی کنید، اما این شغل به همان اندازه تمرین روزانه نیاز دارد که یک ورزشکار حرفه ای به آن نیاز دارد. اگر در بازی ها طبیعی هستید، ساعت ها تکرار کنید تا در همان سطح تسلط پیدا کنید و بازتاب سریع داشته باشید.
آنچه یک بازیکن حرفه ای را از یک بازیکن معمولی متمایز می کند، میزان زمانی است که برای تکرار تمرینات صرف می کنند تا زمانی که سریع ترین و بهترین باشند. گیمر های حرفه ای بار ها و بار ها در برابر رقبای آنلاین بازی می کنند و شما اغلب می بینید که شش تا هشت ساعت در روز تمرین می کنند تا رفلکس های خود را در شرایط عالی نگه دارند. و وقتی تعداد برد های یک بازیکن زیاد و زیاد تر می شود توجه سرمایه گذاران را به خود جذب می کند و به همین راحتی به عنوان یک بازیکن حرفه ای شاغل می شود. البته به همین راحتی ها هم نیست!
در ادامه …
بخش دیدگاه های سایت موجوجم پذیرای نظرات، دانش ها و باورهای شما در باره این مقاله خواهد بود.
همچنین میتوانید هر هفته با دنبال کردن بخش مجلات اینترنتی سایت از آخرین مطالب ما بهره مند شوید.