کالاف دیوتی با طعم کلش اف کلنز، رویای بر باد رفته اکتیویژن
صدای زوزه خمپاره و سوت کشیدن گوش! صدای رگبار و تیراندازی های مداوم! یا حتی واژه جنگ! اولین چیزی را که برای گیمرها تداعی می کنند، بازی کالاف دیوتی است. حالا تصور کنید تجربه کلش اف کلنز در همین قالب بازی کالاف دیوتی چقدر می تواند عجیب و جذاب باشد!
اکتیویژن را میتوان در زمرهی ناشران چیره دست و قدرتمند صنعت بازیهای ویدیویی به حساب آورد. این شرکت با انتشار بازی کالاف دیوتی در سبک و سیاق های مختلف افتخارات و پول کلانی بدست آورده است. یکی از بهترین ایده های کالاف دیوتی در سال ۲۰۱۴ با انتشار بازی call of duty: heroes برای گوشی های موبایل رقم خورد. اما این بذر هیچگاه به ثمر ننشست و در سال ۲۰۱۸ این بازی به طور کلی با دنیای بازی های موبایلی خداحافظی کرد.
پادکست کالاف دیوتی با طعم کلش اف کلنز
بازی Call of duty: Heroes
بازی call of duty: heroes یک بازی استراتژی در قالب همیشگی بازی کالاف دیوتی است. در این بازی شما فرماندهی ارتشی را بر عهده می گیرید و باید به دشمنان از زمین و آسمان حمله کنید. بازی به صورت کاملا سه بعدی طراحی شده است. پایگاه شما در ابتدا یک پست دیده بانی کوچک است که آرام آرام باید آن را تبدیل به پایگاهی غیر قابل نفوذ نمایید!
ویدیو کالاف دیوتی همراه با کلش اف کلنز
چرا بازی Call of duty: Heroes هیچگاه موفق آمیز نبود؟
شباهت بیش از اندازه به بازی clash of clans
بازی “بازی شباهت بسیار زیادی به Clash of Clans دارد. پایهاش بر اساس گیمپلی این بازی ساخته شده است. این بازی در چهار زمینه اصلی فعالیت دارد: جمعآوری منابع، ساخت نیروها و حمله به دیگران، ارتقا پایگاه و دفاع از منابع. منابع اصلی بازی شامل طلا و نفت هستند که برای ساخت سربازها یا ارتقا ساختمانها استفاده میشوند. برای کسب منابع بیشتر، باید به غارت و حمله به دیگران بپردازید.
این بازی دو حالت کمپین تکنفره و PvP (بازیکن در برابر بازیکن) دارد، که در آنها میتوانید به مقر دیگران حمله کنید و منابع را به دست آورید. تعداد ستارههایی که به شما تعلق میگیرد، به میزان خسارتی که به حریف وارد میکنید، بستگی دارد. این بازی حتی به جای کپی از Clash of Clans برخاسته است و تا حدی باعث شده است که Call of Duty: Heroes هویتی از خود نداشته باشد.”
پیشنهاد می کنیم با “محمد علوی: توسعه دهنده ایرانی بازی کالاف دیوتی” بیشتر آشنا شوید.
خلاقیتی که هیچگاه وجود نداشت
کلاس بندی سربازان فقط تغییری در نام خود دیده و بدون کوچکترین خلاقیت طراحی شده اند. در قسمت مبارزات تنها کاری که باید انجام دهید این است که سربازان را به خوبی در میدان نبرد پیاده کنید. در این بازی خبری از توجه به سابقه و شهرت Call of Duty نیست و فقط در میان مبارزات، حضور شخصیتهای نامآشنایی مانند کاپیتان پرایس و مکتاویش مقداری کمک میکنند تا بازی جذاب شود.
بعد از مبارزات نه چندان جالب که اکثرا به باخت و از دست دادن امتیاز ختم میشود، مشکلات دیگری هم کم کم ظاهر میشوند. در بحث دفاع از منابع و ارتقاء مقر برای جلوگیری از موفقیت دشمنان، کافی است طوری نقشه خود را بچینید که حریف نتواند از شبه باگهای ساختمانهای دفاعی استفاده کند و تمام مقر را با خاک یکسان کند. در این بازی استراتژی تقریبا معنایی ندارد و فقط میتوانید نظارهگر پتانسیلهای از دست رفته توسط سازندگان بازی باشیم.
پیشنهاد می کنیم با “مزایای سی پی کالاف دیوتی موبایل” بیشتر آشنا شوید.
خیال پوچ رابط کاربری ساده
بازیهایی که تلاش کردهاند تا رابط کاربریای ساده و آسان را به کاربران ارائه دهند، معمولاً به دلیل پیچیدگیهای ناشی از طراحی منوها، نتوانستهاند به آنچه که در نظر داشتند برسند. در واقع، این منوها با وجود سادگی ظاهری خود، میتوانند در حین بازی بسیار گیجکننده باشند. به عنوان یک مثال، اگر برای اولین بار بازی را آغاز کنید، پیدا کردن قهرمان در زمان مبارزات میتواند به یک دغدغه تبدیل شود. از طرفی، در بخشهای دیگر بازی نیز وضعیت مشابهی دیده میشود؛ به عنوان مثال، تغییرات مداوم در زاویه دید دوربین در زمان مبارزات میتواند باعث سردرگمی و کاهش تمرکز بر روی عملیات مبارزه شود، زیرا این تغییرات میتوانند ارتباط بازیکن با محیط و شناخت وضعیتهای مختلف را مختل کنند.
بازی Call of duty: Heroes آنقدر ها هم بد نبود
محیط و تمامی مدلهای بازی سهبعدی طراحی شده اند و جزئیات قابل قبول آنها همراه نورپردازی مناسب، سبب شده تا Heroes یک بازی کاملا ضعیف نباشد. امکان تغییر کیفیت سایهها در تنظیمات، مورد بسیار خوبی است که باعث میشود مخاطب با توجه به قدرت تلفن هوشمند خود، به نرخ فریم مناسب دست پیدا کند. اما در کل سازندگان در بخش گرافیکی تلاش بسیاری کردهاند و اغلب کسانی که به بازیهای موبایل مشغول هستند، در اولین نگاه متوجه کیفیت بالای جلوههای بصری خواهند شد. به همه این ها صداگذاری مهیج و عالی را نیز اضافه کنید.
به هرحال متفاوت ترین بازی کمپانی اکتیویژن با وجود در دست داشتن یک ایده عالی و همچنین پتانسیل های لازم برای رشد هیچگاه موفق نشد! قطعا اگر این بازی آنگونه که در نگاه اول به نظر می رسید عمل می کرد و در ژانر استراتژی انقلابی ظاهر می شد، می توانست الگوی مناسبی برای کپی برداری باشد نه اینکه خود آن کپی برداری ضعیفی از شاهکاری مانند کلش اف کلنز باشد.
سوالات متداول
-
بازی Call of duty: Heroes در چه سالی منتشر شد؟
یکی از بهترین ایده های کالاف دیوتی در سال ۲۰۱۴ با انتشار بازی call of duty: heroes برای گوشی های موبایل رقم خورد. اما این بذر هیچگاه به ثمر ننشست و در سال ۲۰۱۸ این بازی به طور کلی با دنیای بازی های موبایلی خداحافظی کرد.
-
چرا بازی Call of duty: Heroes شکست خورد؟
اصلی ترین دلایل شکست این پروژه اکتیویژن کپی برداری و عدم وجود خلاقیت بوده است.
هر هفته میتوانید جدیدترین مقالات موجوجم را در بخش مجلات اینترنتی سایت دنبال کنید.