موجوجم | خرید جم

ورود | ثبت نام

هر آنچه از کمپانی گارنا، سازنده بازی فری فایر باید بدانید

زمان مطالعه: 6 دقیقه

هر آنچه از کمپانی گارنا، سازنده بازی فری فایر باید بدانید

اگر طرفدار بازی‌ های موبایلی باشید، به‌احتمال بسیار نام کمپانی بازی‌سازی گارنا به گوشتان رسیده است. کمپانی گارنا (Garena) یک از کمپانی‌های پیشرو در زمینه توسعه و تولید بازی‌های ویدئویی است. این شرکت در کشور سنگاپور فعالیت رسمی خود را آغاز کرده و با انتشار چند بازی جذاب نام خود را در میان شرکت‌های بازی‌سازی برتر قرار داده است.

تاریخچه و تاسیس کمپانی گارنا

قبل از تاسیس شرکت بازی‌سازی گارنا، یک استارتاپ با نام GGame وجود داشت که در زمینه توسعه و انتشار بازی‌های ویدئویی فعالیت می‌کرد. این استارت‌آپ بازی‌سازی، بازی‌های آنلاین را برای تمام کاربران در سراسر آسیا و اروپا فراهم می‌کرد تا از طریق پلتفرم خود با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و در بازی‌های آنلاین شرکت کنند و بتوانند بازی‌ها را در فضایی واقع‌گرایانه را تجربه کنند. در همان زمان‌ها بود که شخصی به نام فارست لی که به‌تازگی از رشته مدیریت بازرگانی دانشگاه استنفورد فارغ‌التحصیل شده بود. او به استارت‌آپ GGame پیوست و با چن او (Chen Ou) مالکGGAME شروع به همکاری در این استارت‌آپ کرد.

پس از گذشت چند سال از همکاری فارست لی در استارت‌آپ GGAME با چن او این همکاری به اتمام رسید. چن او تصمیم گرفت تا سهام خود که حدود ۳۵ درصد کل سهام استارت‌آپ بود را به فروش برساند و از این استارت‌آپ خارج شود. فارست لی این سهام را به مبلغ ۷۰۰۰۰۰ دلار خریداری کرد و به‌تنهایی مدیریت این استارت‌آپ را برعهده گرفت. در حالی که فارست لی به‌تنهایی درآمدزایی استارت‌آپ GGame را مدیریت می‌کرد، یک سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت را برای تمرکز بر انتشار بازی و توسعه بازی‌های آنلاین برای توسعه‌دادن استارت‌آپ خود متمرکز کرد.

فارست لی پس از چند سال مدیریت یک‌نفره تمام مسائل این استارت‌آپ، تصمیم گرفت تا نام این شرکت را تغییر دهد. بدین منظور که به یک توسعه‌دهنده و ناشر بازی‌های ویدئویی جدید تبدیل شود. سرانجام در سال ۲۰۰۹، فارست لی نام استارتاپ بازی را از GGame به گارنا تغییر داد و بدین شکل بود که در سال ۲۰۰۹ کمپانی بازی‌سازی گارنا را به طور رسمی تأسیس کرد. پس این کمپانی فعالیت درسمی خود را از سال ۲۰۰۹ آغاز کرد.

پیشنهاد می کنیم با موفق ترین بازی ساز های جهان بیشتر آشنا شوید.

فارست لی
فارست لی

با “درآمد گیمر های ایرانی” بیشتر آَشنا شوید.

آغاز تحولات در گارنا

پس از تاسیس گارنا در سال ۲۰۰۹ بنیان‌گذار این شرکت تمام تمرکز خود را بر روی انتشار و توسعه بازی‌های آنلاین قرار داد. اما تنها چیزی که به دست آورد، دزدی آثارش توسط دیگر کمپانی‌های بازی‌سازی بود. چرا که در آن زمان گارنا فاقد حقوق انتشار و کپی‌رایت بود و دیگر شرکت‌ها به‌سادگی از آن سرقت می‌کردند.

خیلی سریع این سرقت‌های ادبی به یک نگرانی بزرگ برای فارست لی تبدیل شد. سرانجام فارست لی تصمیم گرفت که امور مربوط به رعایت حقوق و کپی‌رایت شرکت خود را آغار کند و از سرقت آثارش جلوگیری کند. بنیان‌گذار این شرکت خیلی سریع درخواست بررسی مسائل نقض کپی‌رایت را به دادگاه‌های بین‌المللی صادر کرد. او در مد کوتاهی توانست با موفقیت خسارات و حقوق خود را از دادگاه‌ها دریافت کند.

کمپانی گارنا خیلی سریع همه چیز را پیش برد. به‌گونه‌ای که تنها دو سال بعد از تاسیس یعنی در سال ۲۰۱۱، همکاری‌های خود را با یک توسعه‌دهنده بازی با نام Chengyu آغاز کرد. شرکت Chengyu در آن زمان از برترین توسعه‌دهندگان بازی‌های ویدئویی بود و سراسر جهان فعالیت داشت. گارنا در سال ۲۰۱۱ اعلام کرد که می‌خواهد با Chengyu در انتشار بازی Duke of Mount Deer که یکی از آثار بسیار محبوب در آن زمان بود، همکاری داشته باشد.

در سال‌های بعد زمانی که این شرکت به‌عنوان یک شرکت یک‌میلیون‌دلاری ارز‌ش‌گذاری شد، بنیان‌گذار این شرکت خیلی سریع شروع به دریافت سرمایه از برخی از شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران بزرگ کرد و توانست ارزش خالص گارنا را تا حدود بسیاری افزایش دهد.

شاید شما هم بخواهید یک استودیو بازی سازی راه اندازی کنید که در آینده آن را گسترش دهید. پس پیشنهاد می کنیم با “مراحل راه اندازی استودیو بازی سازی” بیشتر آشنا شوید.

بازی Duke of Mount Dee
بازی Duke of Mount Dee

بازی فری فایر

کمپانی بازی‌سازی گارنا تاکنون تعداد زیادی از بازی‌ها را در سبک‌های مختلف منتشر کرده است. به‌عنوان محبوب‌ترین ساخته‌های این شرکت می‌توان به بلنک پوینت (Point Blank)، اسپید دریفترز (Speed ​​Drifters)، آرنا آف ویلر (Arena of Valor)، فیفا آنلاین (FIFA Online 3)، هیروز آف نرث (Heroes of North) و لیگ آف لجندز (League of Legends) اشاره داشت.

حال در میان تمام آثار کمپانی گارنا یک بازی وجود دارد که آن را می‌توان به‌عنوان برترین بازی این شرکت معرفی کرد. گارنا فری فایر در سال‌های اخیر به‌قدری معروف و محبوب شده که ارزش شرکت بازی‌سازی گارنا را چندین برابر کرده است. گارنا فری فایر که می سال ۲۰۱۷ برای اولین منتشر شده است به طور متوسط روزانه ۵۰ میلیون کاربر فعال دارد و توانسته است، رکوردهای بزرگی را به نام خود ثبت کند. هم‌اکنون نیز این بازی طرفداران بسیاری دارد و درآمد خوبی را کسب می‌کند.

طبق گفته مجله سنیور تاور بازی فری فایر در سال ۲۰۲۲ بیش از ۱۷ میلیون بار در فروشگاه گوگل و اپل‌استور دانلود شده است. این بازی همچنین توانسته است، تا تاریخ ژانویه سال ۲۰۲۲ بیش از ۴۲ میلیون دلار درآمد از فروشگاه‌های اپل‌استور و گوگل‌پلی کسب کند.

برای دانلود بازی فری فایر کلیک کنید.

بازی فری فایر
بازی فری فایر

شما می توانید جم بازی فری فایر را با بهترین قیمت از موجوجم خریداری کنید و از بازی لذت بیشتری ببرید.

برخی دیگر از بازی های منتشر شده توسط کمپانی فری فایر

سال انتشار

ژانر بازی

نام بازی

۲۰۰۹

MMOFPS

BlackShot

۲۰۱۰

MOBA League of Legends

۲۰۱۳

ARPG

Path of Exile

۲۰۱۵

Casual/Fighting

Lost Saga

۲۰۱۶

MOBA

Arena of Valor

۲۰۱۷

Battle Royale

Free Fire

۲۰۱۹

Battle Royale/Multiplayer

Call of duty mobile

۲۰۲۱ Battle Royale

Free Fire MAX

۲۰۲۳ Strategy, Role Playing

Cái Thế Tranh Hùng

بهترین قیمت محصولات بازی ها کالاف دیوتی موبایل، لیگ اف لجندز و فری فایر را  در موجوجم پیدا کنید.

برخی دیگر از محصولات کمپانی گارنا

در ادامه به چند محصولی می پردازیم که شاید نمی دانستید شرکت گارنا آن ها را ساخت است. برای مثال +Garena یک بازی آنلاین و پلتفرم اجتماعی است که رابط کاربری شبیه به پلتفرم های پیام رسانی فوری دارد. +Garena به گیمرها امکان می دهد لیست دوستان خود را ایجاد کنند، با دوستان خود به صورت آنلاین چت کنند و پیشرفت و دستاوردهای بازی را بررسی کنند. گیمرها می توانند هویت منحصر به فرد خود را با شخصی سازی آواتار یا تغییر نام خود ایجاد کنند. گیمرها همچنین می‌توانند گروه‌ یا کلن تشکیل دهند و از طریق کانال‌های عمومی یا خصوصی از طریق +Garena با چندین گیمر به طور همزمان چت کنند. از محصولات دیگر گارنا می توان به دو پیام رسان BeeTalk و TalkTalk اشاره کرد.

برای آشنایی با بهترین ربات های جم رایگان فری فایر کلیک کنید.

نرم افزار گارنا پلاس
نرم افزار گارنا پلاس

شرایط اقتصادی و ارزش کمپانی گارنا

شرکت بازی‌سازی گارنا با آثار جذاب و برنامه‌های فوق‌العاده خود توانسته در حدود یک دهه ارزش مالی بسیار خوبی را به وجود بیاورد و سود بسیار زیادی را ایجاد کند. این شرکت در تاریخ دسامبر سال ۲۰۲۰ چیزی حدود ۱۲.۲۲ میلیارد دلار تخمین زده شده است.

در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۱،گارنا ۷۲۵ میلیون کاربر فعال ثبت کرده است که ۴۵ درصد بیشتر از سال قبل است. این در حالی است که تعداد کاربران پولی با رشد ۸۵ درصدی نسبت به سال قبل، به ۹۲ میلیون نفر رسیده است. با توجه به ممنوعیت بازی فری فایر در هند، در سال ۲۰۲۲ بودجه این شرکت با کاهش نسبی نسبت به سال ۲۰۲۱ رو به رو شد. ارزش کمپانی گارنا در سال ۲۰۲۳ حدود ۲۱.۳۶ میلیارد دلار است. طبق داده‌های مارکت کپ، گارنا ۸۰۸ امین شرکت با ارزش‌ جهان است.

اگر از طرفداران فری فایر و دیگر بازی های اکشن موبایل هستید پیشنهاد می کنیم با “بهترین بازی های اکشن” بیشتر آشنا شوید.

محیط کمپانی گارنا
محیط کمپانی گارنا

باتوجه به آنچه از این کمپانی خواندید آینده آن را در ساخت بازی های ویدئویی می توان درخشان دید. علی الخصوص اینکه این کمپانی در ساخت بازی هایی در ژانر محبوب بتل رویال تبهر و خلاقیت مثال زدنی از خود نشان داده است. شاید حتی بتوان تصور کرد روزی که این کمپانی آسیایی روزی از کمپانی های بزرگ تری همانند سوپر سل با اختلاف جلو بزند.

شما همه روزه می توانید جدیدترین مقالات موجوجم را در بخش مجلات اینترنتی سایت دنبال کنید.

سوالات متداول

  • معروف ترین محصول کمپانی گارنا چیست؟

قطعا بازی فری فایر بهترین و معروف ترین ساخته کمپانی گارنا است.

  • کمپانی گارنا از چه سالی شروع به کار کرده است؟

سرانجام در سال ۲۰۰۹، فارست لی نام استارتاپ بازی را از GGame به گارنا تغییر داد و بدین شکل بود که در سال ۲۰۰۹ کمپانی بازی‌سازی گارنا را به طور رسمی تأسیس کرد.

  • ارزش کمپانی گارنا چقدر است؟

ارزش کمپانی گارنا در سال ۲۰۲۳ حدود ۲۱.۳۶ میلیارد دلار است. طبق داده‌های مارکت کپ، گارنا ۸۰۸ امین شرکت با ارزش‌ جهان است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

MojoNMtets299
موجوجم این بار همراه با فرصت های شغلی برای گیمرها و استریمرها
فرهنگ صحیح بازی های ویدئویی
شایان بیکران

موجوجم این بار همراه با فرصت های شغلی برای گیمرها و استریمرها

موجوجم این بار همراه با فرصت های شغلی برای گیمرها و استریمرها مرکز تحقیقات بازی‌های دیجیتال (دایرک) و بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در تازه‌ترین گزارش

بیشتر بخوانید »